Total Pageviews

Sunday, December 27, 2015

MY BEAUTY HERBS ROADSHOW BERSAMA BEST FM

Salam Sejahtera Semua..

Baru-baru ini iaitu pada 19 & 20 December 2015,My Beauty Herbs telah mengadakan Roadshow bersama Best Fm  yang berlangsung dengan jayanya bertempat di Mydin Subang Jaya dan Mydin Jasin Melaka. Terdapat pelbagai hadiah menarik,promosi terhebat berserta FREE GIFT dan FREE SAMPLE di berikan semasa promosi ini berlangsung. Selain itu, para pelanggan juga pengunjung berpeluang untuk merasa produk kami secara langsung.

Berikut merupakan gambar kenangan bersama Haiza Best Fm dan para pelanggan yang sempat di ambil semasa Roadshow tersebut berlangsung :


Bagi yang tak sempat menghadirkan diri jangan risau kerana pada 31 December 2015 kita sekali lagi akan turun padang bersama rombongan Best Fm ke Mydin Pelangi Johor. Kami mengalu-alukan kedatangan anda ke Booth kami "My Beauty Herbs". Kami jamin akan akan berpuas hati dengan tawaran ISTIMEWA / HARGA KASIH SAYANG yang bakal kami berikan. Bukan itu sahaja, malah dengan setiap pembelian anda juga layak untuk mendapatkan FREE GIFT/ HADIAH MISTERI dari kami. 

Jangan lupa untuk temui kami di sana, kami berbesar hati untuk melayan anda sebagai pengguna yang bijak.