Total Pageviews

Friday, October 23, 2015

JOM SANTAI BERSAMA AMARIS "SAVE OUR TURTLES"

Hai semua.. Terima kasih diatas sokongan yang berterusan ke atas kami di My Beauty Herbs (MBH). Kami pihak MBH amat berbesar hati di atas sokongan anda. Baru-baru ini kami pihak MBH telah berpeluang menjadi CO-SPONSOR bagi program "JOM SANTAI BERSAMA AMARIS & SAVE THE TURTLES". Program tersebut berlangsung dengan jayanya dan merupakan pengalaman terbaik yang pernah kami miliki.Program ini telah disertai oleh peminat setia Amaris Fans Club dari Malaysia, Brunei dan Singapura. Dimana kami berpeluang merasa sendiri pengalaman melepaskan anak penyu disamping menikmati pemandangan yang indah.

Program ini berlangung selama 3Hari 2Malam bertempat di Laguna Beach Resort Pulau Redang.

Aturcara Program 

Program ini bermula pada hari Jumaat iaitu pada jam 2.00pm dimana Upacara Perasmian 'SAVE OUR TURTLE' Press conference di jalankan. Pihak yang terlibat adalah Media,Fans dan Laguna juga pihak Sponser dan Co-Sponser.

ANTARA GAMBAR-GAMBAR YANG SEMPAT KAMI RAKAMKAN
Pada jam 5.00pm pula kami berpeluang untuk merasai pengalaman melepaskan penyu ke laut bersama dengan rakan-rakan yang lain.

Pada hari berikutnya iaitu hari Sabtu, kami berkesempatan untuk mencuba aktiviti Snorkeling. Melalui aktiviti ini kami berpeluang menikmati dunia di bawah air yang penuh dengan kejutan iaitu kami menyedari bahawa terdapat pelbagai jenis hidupan marine dasar laut yang cantik dan berwarna warni yang harus kita lindungi bagi mencegah kepupusannya agar generasi akan datang juga turut dapat menikmatinya.

SEBELUM SNORKELING JOM WE'FIE !


Pada jam 3.00pm, kami berkesempatan beramah mesra dan mengeratkan hubungan antara satu dengan yang lain melalui aktiviti Beach Game.

HAPPY TIME WITH FRIENDS !

Setelah aktiviti ini dijalankan, sesi Demontrasi mengenai Produk kesayangan kita pun dilakukan. 

PRODUK APA? PRODUK BARU KITA iaitu My Beauty Herbs ' SLIMMING SCRUB '


MY BEAUTY HERBS SLIMMING SCRUB
Slimming Whitening + Body Scrub Lotion
PURE STEMCELL + PEARL POWDER 2X STEMCELL BOOST

1. Memutihkan kulit
2. Anti Penuaan
3. Menganjalkan Kulit
4. Anti Selulit
5. Bamboo scrub
6. Stemcell Asli
7.Serbuk mutiara
8. Anti Jerawat
9. Pewangi Gucci

HI TECH BODYCARE (Slimming Scrub)

Temui Produk khas penjagaan badan yang memberikan kesan yang bermanfaat kepada badan. Ianya bertindak bukan sahaja melembapkan tetapi juga di reka khas bagi membantu membentuk,menghaluskan dan meratakan tona kulit.

Penggunaan :
Keringkan badan selepas mandi dan sapukan SLIMMING SCRUB ke bahagian pinggang dan lenggan.
Untuk bahagian pinggang, urut secara lembut dari bahagian bawah pinggang hingga keatas selama 3 minit.
Untuk bahagian lenggan, urut secara lembut dari bahagian bahu hingga ke tapak tangan selama 2 hingga 3 minit sehingga produk meresap sepenuhnya ke dalam badan.

MANFAAT SLIMMING SCRUB

1. Menggurangkan masalah lemak degil yang berlebihan.
2. Melangsing dan membentuk badan yang lebih ideal
3. Mencerah dan menggebukan kulit dengan pearl powder
4. Warna pigmentasi yang tidak setara pada kulit berkurang
5. Menggurangkan masalah selulit
6. Mengurangkan jerawat di badan
7. Membuang toxin dari pembuangan air besar dan angina
8. Mengurangkan parut dan pigmentasi pada kulit
9. Melembapkan kulit yang bersisik dan kering
10. Membantu memperbaiki tisu-tisu yang rosak pada kulit
11. Kulit menjadi semakin cerah dan gebu lagi sihat
12. Sangat sesuai untuk kulit sensitif

Dengan penggunaan yang betul dan konsisten anda pasti kagum melihat kesannya.

Anda Boleh Dapatkan Dari Kami WhatsApp 011 28090446 / 012 3544200

PENGGUNA MBH SLIMMING SCRUB

THANK YOU GUYS FOR SUPPORT !Selain itu, Kami juga berkesempatan melakukan demontrasi bagi produk Glanz White Candylicious.  Dimana melalui aktiviti demontrasi ini rakan-rakan kami yang lain berpeluang merasa sendiri kenikmatan minuman kesihatan yang penuh dengan khasiat dan rasa yang memuaskan.Minuman Glanz White Candylicious ini dihasilkan melalui gabungan buah-buahan terpilih dan di gabungkan dengan  10x stemcell 700,000 pure glutathione snow bersama dengan Pearl Dust yang memberikan lebih kebaikan kepada kulit kita.

JOM BANCUH GLANZ WHITE BERSAMA AMARIS

Berminat nak dapatkan Glanz White Candylicious ?
Jom WhatsApp Kami 011 28090446 / 012 3544200

**JANGAN RISAU GLANZ WHITE INI RASANYA SEDAP DAN MANIS. ANDA PASTI TAK RUGI MENCUBA.


Pada waktu malam pula, kami sempat bersama dengan Chef Azmi dari KOPITIAM bagi mendapatkan sedikit pengetahuan dan tunjuk ajar mengenai masakan.
Setelah selesai Dinner, kami di sajikan dengan persembahan terbaik dari En. Amaris dan aktiviti Lucky Draw serta Price giving ceremony di jalankan.

Pada hari berikutnya, acara penutupan pun di jalankan. Sebelum bertolak ke Kuala Lumpur, kami sempat menunaikan Solat di Masjid Terapung. Ini merupakan pengalaman yang terbaik yang pernah kami miliki. Kami pihak My Beauty Herbs ingin mengucapkan jutaan Terima Kasih kepada semua yang terlibat. Terima Kasih di atas sokongan dan layanan terbaik yang telah anda berikan. Kami Mendoakan kesejahteraan anda. Semoga kita semua terus maju ke hadapan. Akhir kata, semoga kita berkesempatan untuk bekerjasama lagi di hari yang mendatang. 

TERIMA KASIH SEMUA !