Total Pageviews

Tuesday, September 29, 2015

SLIMFAST DIET : MAJALAH WANITA BIL : 1658 28 OGOS-3 SEPTEMBER 2015

JOM BELI
MAJALAH WANITA BIL : 1658 28 OGOS-3 SEPTEMBER 2015


Dalam Majalah Wanita BIL : 1658 Kami ingin berkongsi sedikit mengenai produk kami MYBEAUTY HERBS GLANZ WHITE CANDYLICIOUS DAN WHITENING INTENSIVE BOOSTER SKINCARE.

JATUH CINTA GARA-GARA GLANZ WHITE CANDYLICIOUS DAN WHITENING INTENSIVE BOOSTER SKINCARE


KULIT MAKIN CANTIK !
GLANZ WHITE CANDYLICIOUS (GW)

 Dengan pengambilan GW kami janji kulit anda lebih sihat,putih serta gebu dengan rawatan dalaman dari GW.Jangan lupa lihat testimoni kami di www.mybeautyherbs.com.my. Dan yang Paling Penting anda tak perlu berbelanja mahal sampai beratus-ratus untuk kulit gebu. GW memang ternyata lebih murah dan 100% dijamin berkesan dan berbaloi dengan kandungan GLUTA yang tinggi.Berbaloi dan WAJIB dimiliki.Kata Pn.Normey (Pengasas My Beauty Herbs) "kalau dulu kulit saya berminyak dan kering,hyperpigmentasi yang teruk,jerawat,kusam dan tidak sekata. Setelah mengamalkan GW memang ternyata kesan awal dapat dilihat seawal 3 hari. Kulit yang dulu nampak tidak bermaya kini lebih anjal dan gebu.Yang best tak perlu bekerja keras & berbelanja lebih untuk kelihatan cantik ! Memang betul kulit akan lebih putih ...itu yang saya alami sendiri.Kandungan L-GLUTATHIONE,serbuk mutiara dan stemcell yang tinggi mampu menggurangkan parut dan bintik hitam,menghilangkan garis halus,mengaktifkan penghasilan kolagen,mengecilkan pori-pori dan juga menggurangkan kedutan.sememangnya ia adalah rawatan dalaman yang sangat baik untuk anti penuaan.Sangat sesuai untuk lelaki dan wanita.Teruja kan..."


WHITENING INTENSIVE BOOSTER SKINCARE (WIBS)

 


MBH Whitening Intensive Booster Skincare (WIBS) ini adalah set yang menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan melindungi kulit dari ancaman benda asing hanya dalam satu minggu. Ini kerana ia diperkaya dengan MARINE PLANT STEMCELL, bahan berasal dari tumbuhan laut yang boleh memperbaharui sel-sel kulit mati dan memperbanyakan kolagen yang dapat membantu menegangkan kulit serta membaiki kulit.
APA ITU MARINE PLANT STEMCELL ?

Marine Plant Stemcell ni merupakan bahan yang berasal dari tumbuhan laut yang boleh memperbaharui sel-sel kulit mati dan memperbanyakkan kolagen yang dapat membantu menegangkan kulit. Tumbuhan ini kaya dengan mineral, nutrisi dan asid amino ini boleh merangsang pembaharuan kulit dan penjanaan kulit serta pemburu radikal bebas. Ia bukan sahaja merawat kulit wajah bermasalah, tetapi mampu menghapuskan parut, jerawat dan jeragat.

Antara kebaikan Marine Plant Stemcell :
➡ Menggalakkkan pertumbuhan sel kulit baru
➡ Melindungi kulit dari ancaman benda asing

➡ Memberikan kesan pencerahan yang optimum
➡ Merangsang pembaharuan kulitKata Pn.Normey "WIBS adalah set lengkap yang terdiri dari sabun stemcell,krim siang dan krim malam. Tumbuhan yang kaya dengan mineral,nutrisi dan asid amino ini mampu merangsang pembaharuan kulit dan penjanaan kulit serta pemburu radikal bebas.Ia bukan sahaja merawat kulit wajah saya yang bermasalah ,tetapi juga menghapuskan parut,jerawat dan jeragat. Ia juga berfungsi sebagai anti penuaan..Dengan penggunaan yang optimum,wajah yang gelap dulu kembali cerah berseri seawal 3 hari!.Tak sangka juga...kulit nampak licin,lembut,tegang,parut jerawat & jeragat memudar,menganjal & menghaluskan kulit, menyerikan wajah kusam,malah kulit saya lebih sihat dan lebih muda dari hari ke hari.Berbaloi,sangat berkesan dan wajib dimiliki".APA TUNGGU LAGI DAPATKAN SEGERA GLANZ WHITE DAN WHITENING INTENSIVE BOOSTER HARI INI !

KULIT HANYA ADA SATU. HARGAILAH SEBAIK MUNGKIN.

WHATSAPP/TEXT : 011 28090446/012 2239447